oj så vi längtar....


Gott folk!

Min älskade mobil har ni lämnats i på service, min hjälte Jack är ansvarig! Detta betyder dock att jag har en lånemobil framöver, många nummer har gått förlorade, så tveka inte att skicka ett sms, ni som läser detta så jag med all säkerhet har era nummer.

Annars lunkar dagen på, har tusen saker på att göra lista, tur att jag redan avverkat 900 av dem!
Följer Lellas råd - håller mig otrolugt upptagen, bästa medicinen nånsin!


onsdag är det va?

blev en ledig dag till slut...trots att planerna var annorlunda. Har fått sova!!!! jisses så skönt!
Har även skrivit några mail, plockat bland papper och börjat städa lite smått hemma, det blir hiskeligt stökigt när man aldrig är hemma!

Idag ringde PiLS och nu är det helt klart att det blir kryssning för hela gänget 2-3 mars!!! PA, PA, PAAAAA!
Lella ringde för att boka datum för rosa-festen!
samt för att lämna sommarens operettdatum!

Kan lova att jag nästan känner doften av sommaren!! LOVLEY!

jag skulle lätt kunna ta en tupplur nu, men nej! här behöver plockas och donas.,,,


snart dags för ögondroppar dessutom!

PUSS

Öga för öga

Jag tillhör defenitivt kategorin klantiga människor. Finns det något att snubbla på så snubblar jag, står något ut går jag in i det, böjer jag mig ner slår jag i huvet. Det är bara sån jag alltid har varit.

I fredags sprang jag på stan, med många påsar i handen och Jessica vid min sida böjde jag mig ner för att titta på ett par skor - och AJ!!! Fick in en statidumpåsa ögat. Så där står jag på Marie P och ögat rinner, torkar lite tårar och vi springer vidare på stan.
På kvällen var det spel- och myskväll i Key och visst kände jag av mitt öga men det gick att stå ut.

När jag skulle somna gick det inte att blunda, det gjorde ONT och ögat bara rann. Så med ren fysisk styrka höll jag ner mitt öga tills det inte gjorde riktigt så ont längre. Vaknade flera gånger under natten av att det gjorde ont. en helt sjuk smärta. Vid halv åtta stod jag inte ut längre, ringde mamma, ringde sjukvårdsupplysningen, ringde brorsan och vi åkte upp till sjukhuset. Efter några om och men fick jag träffas en läkare som skrev ut ögonsalva och rekomenderade mig att knapra värktabletter som om det var godis.
Åkte och handlade och mötte upp brorsan med familj på Ikano. Super mysigt och precis vad ett sarjat öga behövde. Hade dock då börjat bli riktigt ljuskänslig och ögat rann hejdlöst i tid och otid.

Hem och vila en halvtimme, och sedan var det dags att göra sig iordning inför Nollans finalsittning. Kvällen var helt underbar!!!! men alla blixtar var fruktansvärt smärtsamma, till slut hjälpte inte ens rödvinet och det var dags att ramla hemåt.

Idag har jag verkligen ätit värktabletter som godis och efter ytterligare några timmars sömn på soffan är ögat mycket bättre. Tror tom att jag kan titta på tv utan solglasögn och det inte förrän nu jag faktiskt kan titta på datorns skärm.

Stort tack till familjen Holmlund - ni är guld värda!!

dags att försöka städa lite hemma, nu när jag kan gå ut i köket utan att skrika av smärta...

puss på er


Nolle-p vt-08

Klockan är alldeles för lite och jag är alldeles för vaken. Men hellre gå upp när man är ganska pigg än vakna som en zombie 45 minuter senare.
Nolle-p vt-08 är i fullgång och det betyder att jag är upptagn från morgon till kväll. Vi har haft lunch och rundvandring på universitetet, vi har ätit middag med nollan (som faddrarna lagat) och gjort deras PA-pass. Igår var det krovgrillning och stadsvandring på dagen, vi frös så det nästa va roligt. Med blåa tår och läppar har folk börjat bli sjuka, tror vi har tre dokumenterade fall av magsjuka samt i alla fall en förkylning bland faddrarna!!!!
PANIK!
Kvällen på tisdagen bestod i bowlande nollan och vitpepparkornknaprande faddrar, ingen vill bli magsjuk,
Vaknade själv med värkande hals, men det finns liksom ingen tid för det.
Blir att dricka te, och äta apelsin innan skolan idag.

Kl 10.30 går bussen till sätravallen där vi ska ha ruskigt kul. Nollan kommer minnas denna dagen resten av sitt liv - garanterat!

Fadder nolle-p vt-08 betyder för övrigt att jag gör en sak jag svurit att  jag aldrig skulle göra - jag hoppar omkring i min studentoverall konstant i en vecka!!!
Men den är underskattad och ni som aldrig haft en förstår inte riktigt charmen och vilken superhjälte man blir så fort denna skitiga sak kommer på!

Nu ska jag packa det sista in för resan!

update: ännu en fadder har insjuknat med feber och frossa, kyla, terminsstart samt sömnbrist gör oss till mottagliga små saker....

Ont, det gör ont...

Då var första veckan märkt med STRESS över. Jag överlevde den.
Tröttheten har följt mig som en svans varje dag, samtidigt har jag inte kunnat slappna av. Har inte sovit en hel natt på hela veckan. Jag känner mig ledbruten, det gör ont i hela kroppen och inte ens ett varmt bad har hjälpt. Vaknade i morse med en stel och spänd kropp, som gör ont!

Mitt huvud är trött och jag måste verkligen fokusera på att inte lägga ner, lägga av, ge upp. Vissa veckor är den kampen kämpigare än andra.

Idag ska jag städa, tror lugnet blir lättare att hitta i en ren och prydlig lägenhet.

Det är storm ute, nu ska stormen inne bedarra....


over - and out


Kan hon vara lite frustrerad och arg mån tro?

Min hemtenta suger ut min energi, vad den nu ska med den att göra vet jag inte. Här skrivs det så mina ovana fingertoppar blöder, jag formulerar vackra, insiktsfulla meningar bara för att senare slakta dem på grund av platsbrist. Sanslöst.

Men det är väl däri utmaningen ligger.

Något som även det är sanslöst är att jag desto mer jag läser, ju mer jag förstår, desto mindre vill jag vara en del av vårt så kallade samhälle. Anarki - here I come.

Kvinna som hatar män har jag blivit också, inte så mycket på grund av deras handlingar som på grund av vad de gör med våra huvuden. Varför ska man pensionera den egna tankekraften bara för att man blir, eller vill bli ena halvan av en tvåsamhet? Nä inte är det män jag hatar utan dessa tanklösa saker som blir våp i förhållanden, till kategorin våp hör både män och kvinnor....jaja arg är jag i alla fall. Inte på grund av någon särskilt anledning (och ja Lella jag vet att jag varit där!!!!)

och tack Jessica för att du inte alls är sån, inte ens på en liiiiten fläck!!

tack Lella för att du finns, din själva existens gör mig lycklig och att se dig på TV ger mig pirr i magen - ja vi har den sjukaste, och underbaraste relationen i världen!

dags att fortsätta slakta...

över - ut!


Wanted

Min underbara PM fick ett brev på posten där han vänligt kallades tillförhör för en grov våldshandling som skett i Linköping under 2004. Dock poängterades att han inte är misstänkt och brevet avslutades med ett "Välkommen!".
Min blonda, blåögda lilla vän som troligtvis är det vänligaste och snällaste som vandrar på vår jord!

Som tur va kan han skratta åt det hela. Efter DNA-test och förhör fick han gå därifrån, till och med polisen medger att de inte räknar med att hitta mördaren bland de 50 män de har kallat till förhör.

Med allra största säkerhet kan vi dra slutsatsen att Linköpingspolisen är desperat i sitt sökande efter mördaren....


http://archive.corren.se/archive/2007/10/18/jf7sts1v2oj8yzf.xml

image351

Varning!






TENTA SKRIVS OCH SNILLEBLIXTAR FAR!!!!




Jag skrev ett brev om att leva med förbannelsen, jag gav dig min version av sanningen...

Jag blir rädd att jag har tappat orken. Ibland känns det som ett kvävt skrik, som den eviga skammen att veta precis men ändå inte kunna. Jag måste bara få andas, precis så känns det, som om mitt syre är borta och därmed även min ork. Den är obefintlig.

Det går över, visst vet jag det. Men att perioder i mitt liv skulle handla om kamp var jag inte bredd på.
Det skulle ju vara över nu (jävla skit).

Förlåt om jag är svår, förlåt om jag stänger av, förlåt om jag fräser till, ledsen om jag inte svarar i telefon, ledsen om jag verkar tvär, ledsen om jag inte riktigt orkar finnas just nu.
Men så är det nu.

Ge mig lite tid så dödar jag demonen denna gången, precis som alla andra.


Vinner jag mina nätter tillbaka?


Rid i natt, kom fly den långa vägen...

Jag är trött, och det beror nog inte bara på en dålig natt. Min kropp skriker efter ljus, min hjärna suktar efter serotonin och mitt hjärta räknar slagen tills våren är här.
Jag klarar inte mer mörker, ibland känns det som om mörkret invaderar min kropp, och jag har inget att säga till om, det är bara att foga sig.

I mars börjar solen gå upp vid sju, då kan jag sluka solljus.

Jag kröp ihop idag, i ett mörk rum med tända ljus och runt omkring mig fanns morfar. Ibland hördes hans röst, annars bara det andra sätt han hade att uttrycka sig, sin musik. Jag saknar honom och undrar ofta om livet hade varit annorlunda med honom här?

Det finns många jag saknar även de som jag fortfarande träffar ibland, Lella, Jack, Camilla, Pfx...ni fattas mig....just nu saknar jag er så fruktansvärt. Ni som känner mig utan och innnan, vill ha er nära oftare.

Idag var det familjedag igen och jag önskar så att det var ett ställe för mig att hitta styrka. Och visst gör jag det till viss del, jag får prata om ingenting, lukta på Flööfi och bara vara. Men av någon anledning då klarar inte mitt familj vanligt umgänge, här måste spelas sällskapsspel till förbannelse. Visst kan det vara roligt, men med en familj som inte träffas särskilt ofta så känns det ärligt talat som slöseri med tid. Vem bryr som om frågorna i TP? Vem orkar? Särskilt då tiden är så knapp som den oftast är då vi ses...

Nu ska jag ser klart på filmen, och försöka formulera mina nyårslöften....eller vad de nu rätteligen ska kalls...

Back...

Det är fredag....igen!
Idag är det faddermöte på skolan och sen ska jag jobba...
Är fortfarande en redig tröttis, skulle kunna sova bort hela dagarna om det inte varit så att jag har ett hem, ett arbete och skola att sköta...

Idag är det 10 år sen Felix föddes, minns faktiskt kvällen som om det var igår, jag och min första pojkvän firade vår 6månaders dag, jag stukade foten och jag fick samtalet som meddelade att jag blivit faster till en lite parvel...
Tiden går fort!

Nästa vecka är hemtentavecka, veckan efter det är faddervecka. Min overall ska bli klar och jag ska stabilisera mitt liv med hjälp av organisation.

Wish me luck!

ursäkta röran

jag bygger om......har ingen tid...så det kanske ser lite osmakligt ut ett tag....ha överseende...

F*ck*ng lördag

det blir fortfarande mörkt alldeles för tidigt, den här månaden har jag inga fina långa naglar längre, de måste vila, och studentekonomin tillät inga såna utsvävningar.

ska äta pizza, har inte råd med det heller, men va fan....?

jag är ensam hemma och känner mig lite mysigt tragisk...inte så att det är jobbigt...jag har ju alternativ om jag vill...men jag vill inte just nu....kanske om några timmar...

så jag ska frossa, med mina korta naglar och tända ljus och Maria Mena (så kanske är jag inte ensam trots allt...)

då vet ni.



And I bet you're sweet and hard to get over
So I'll cry and people will stop and stare
Now that's ok, let them stop and stare


I know the distance is a factor
but I stretch as often as I can
My goal is to reach your hands anyday now



Don't act like you don't know me
It's still me, I never changed
I'll be here when you come back

Ord som vissa stunder kunnat vara mina egna....tack...

ett erkännande...

bakis...har läst igenom många inlägg från 2007...

måste informera er om att jag har ljugit en del...men vad gör det....jag skriver ju för mig - och jag vet ju hur det ligger till....


puss på er