ja jag lever fortfarande

jag är fruktansvärt dålig på att blogga, har inga ord som vill ut genom mina fingrar. Det är som om de sitter fast i huvudet någonstans. Kanske därför min kropp reagerar som den gör.

Fick hastigt sluta hålla tummarna, har ett nytt förslag på bordet nu. Våga och vinn?

♥ åker på turné på fredag igen, aldrig står han still. Så kommer han hem och då är det nya jobb som gäller....så länge han är glad antar jag...
Men det är skönt att få rå om sig själv. Och på lördag är det rosafest på slottet....YEAH! har längtat så!


snart är det sommar, tills dess ska allt vara på topp. Dags att ta sig i kragen!

You can't see me but I'm still here

Jag tror mig ana en vår utanför fönstret, vilket känns fruktansvärt välbehövt.
Har inte skrivit här på länge, orkar inte riktigt leta efter inspirationen och det verkar inte komma av egen maskin.

Igår tog jag en tur till sthlm, åkte först bil med pappa Björn (inte min pappa) och fick en trevlig åktur med mycket prat. Mötte upp min bästa Lellsa och tog oss in till stan. Åt en kall "to-go-lunch" och kollade på schyssta skor. Sedan blev vi fotograferade, något som va riktigt kul, men kanske inte det bästa jag gjort. Hade inte varit värt ett öre om inte Lella hade varit där. Nåväl, när Tias (dagens officiella hjälte) har retuscherat färdigt oss och tagit bort rynkor och påsar så ska jag nog kunna visa upp några bilder här. Hur som helst hade vi en riktigt mysig dag där timmarna flög iväg, helt sjukt hur tiden försvinner när jag är med tösen min.

Den här veckan känns lite som sanningens ögonblick, då detaljer om min framtid kommer att avgöras. Dock ligger beslutet hos någon annna, vilket inte känns särskilt bra, kontroll är a och o.

Min medicinering har nu dubblerats, på läkares inrådan, vi får se om det ger effekt snart. Hoppas på det. Jag orkar inte riktigt hänga med i mitt egna liv längre, vilket inte bådar gott för framtiden,

Måste hitta matlusten, den har sprungit i väg.

Får dock lyckokänslor av Lella, våren, ♥ och av det faktum att jag snart får triss i syskonbarn!