Jag ljög!

Japp - jag hade fel, den här bloggen uppdateras inte alls lika ofta som den här!

Nyårslöfte?

jag ska bli bättre på att uppdatera båda här och där......

00-talet

Alla verkar så upptagna med att sammanfatta 2009, jag kör på 00-talet i stället!

99-00 nyårsafton firades med pojkvännen, så kär jag var, helt galet. Under det året köpte han ringar till oss som det stod 2000 på, så romantiskt tyckte jag då. Pojkvännen flyttade till Växjö och min värld gick under. Många timmar på tåg, vi skaffade en fin lite vovve tillsammans och jag var helt förblindad.

00-01 firade nyår med samma pojke, dock tog det slut två veckor efter nyår. Fann mig själv i ett mörkt hål, grät, skrek, åt inte, sov inte. Livet var över. Insåg då vilken underbar vän jag hade (och har) i Lella♥♥♥, som stöttade mig hela vägen. Har kvar mail som hon skickade till mig från sin resa i Thailand - älskade du!
Började dejta min första sambo, spenderade sommaren med honom, många besök på McDonalds.

01-02 minns inte nyår (nån annan som gör det?) flyttade ihop med sambo nr 1 1april, i en fin lägenhet som vi inredde efter bästa förmånga (säger inte så mycket). Fick en chock över hur det var att bo utan mamma och pappa - många samtal till dem under den tiden. Åkte till Bulgarien med Lella och tog studenten. Jobbade inom hemtjänsten på sommaren (ångest) och började plugga kvinnovetenskap till hösten.

02-03 nyår firades hemma hos mig och sambo nr 1, om jag inte minns helt fel. Hade en ruskigt rolig fest, ALLA var där och brorsan uttalade de oförglömliga orden "go kick Saddams ass". Började jobba på en förskola - älskade jobbet. Åkte till USA med Cam♥♥♥ på sommaren, var borta i en månad - oj va livet förändrades! Kom hem till ett halvtaskigt förhållande som vi försökte klistra ihop.

03-04 Nyår spenderades i New York, åkte sen tillbaka till USA (Cali)med Cam i fabruari och sa hej då till våra vänner som skulle till Irak. MÅNGA tårar!! Sommaren spenderades med Camilla och till stor del med grabbarna i gänget vi umgickd med då. Vi festade galet mycket! Det tog slut med sambo nr 1 och jag flyttade 1 oktober till egen lägenhet i Vasastan.

04-05 Nyår spenderades i Oslo, riktigt nice. Träffade Vackrast, vilket onekligen gjorde våren lite mer intressant. Träffade Dvärgen, haha, blev förblindad och gjorde många mindre smarta saker, blev sårad.

05-06, var firades nyår?? minns inte! fortsatte träffa Dvärgen, av och till, DUMT! Sökte in på högskolan. Träffade Jack under sommaren, och vi inledde en liten romans. Evelina föddes!  Flyttade till Helsingborg och började plugga, träffade R, och allt vändes upp och ner. Jag blev hejdundrande kär och började nu pendla till Norrköping.

06-07 firade nyår på slottet, fortsatte plugga, R och jag slutade träffas. Dejtade G, fyllde 25, bodde i T1 och blev ännu bättre kompis med Jack♥♥♥. Började plugga i Lkpg i stället, flyttade tillbaka till Vasastan och träffade J. Började jobba på AW.

07-08 nyår med Cam i någon klubblokal. Fortsatte träffa J och efter en turné insåg jag att jag var kär. Vi flyttade ihop under sommaren. Filippa föddes! Pappa fyllde 60! Tog studieuppehåll och jobbade ännu mer.

08-09 nyår på slottet. Förlovade mig med hela familjen närvarande! Fortsatte jobba alldeles för mycket, jobbade heeela sommaren. Fick hjärnhinneinflammation, förlorade min bästa vän♥♥♥ i den värsta sjukdomen, slutade jobba. Kom inte in på utbildningen igen, började läsa fristående kurser. Julie föddes, Cornelia föddes!

2010 kommer garanterat vara året då min värld vändes uppochner mer än någon annan gång.....mer om det en annan gång!