Grattis underbara unge!

Älskade Filippa blir 1 år idag!

Från världens finaste lillbebis



Till världens underbaraste 1åring....









Stora kramar från faster Kattis och farbror Ocke!

Oh yes!


Spring time is in the air....

Det är vår - jag kan verkligen inte förklara det på något annat sätt. Vårkänslorna sprider sig i kroppen, ända ut i tårna, fingerspetsarna och hårtopparna!

Härligt!


Sitter på jobbet med solen värmande på ryggen, bra musik spelas lite högre än vad som är tillåtet och vi skrattar ikapp. Älskar mitt jobb (för det mesta). Känslan när vi lyckas med stora saker tillsammans, när vi hjälper varandra och när vi har den där sammanhållningen slår det mesta (men inte allt).


Dags för årets temafest - när jag kom ner till borgstugan igår så kom energin flygande från ingenstans! Åh så jag älskar förberedelserna för festen, allt prata, alla inköp, alla planer! Festen är ju så klart grymt rolig, men man ska inte underskatta charmen av planering. Kan kanske till och med erkänna att jag gillar dagen efter då det ska städas och skvallras. Bakfyllan har inte riktigt kommit krypande ännu - men det är på god väg och alla minnen dyker upp från föregående kväll - i år kommer det ca 100 pers - vilket drag!

Att se min Lellskling hoppa runt och vara den perfekta värdinnan, gör att hjärtat hoppar ett extra slag (jag vet vi är speciella).


På söndag ska HELA min familj ses, längtar faktiskt som satan. Det är inte ofta jag ser alla jag räknar till min familj (alla kommer utom Lella) på ett och samma ställe.


Mycket jobb den här vecka, men det är faktiskt helt ok.


PM du finns i mina tankar och glöm inte att du aldrig är ensam! Tillsammans klarar vi allt - du har mitt nummer dag som natt! Älskar dig!


Nu ska jag nog försöka jobba lite på riktigt.



"Visst gör det ont när knoppar brister..."