Jag hamrar, jag spikar, jag bygger en....

jag har aldrig tid att samla mina tankar, sätta mig ner vid dator, och låta fingarna dansa över tangenterna för att låta mig få ur mig allt och er dela allt. Det finns helt enkelt inte tid.
Det är kaos i mitt yttre liv, lever på två ställen, ibland tre, kläder överallt, skor, väskor....det tar aldrig slut. Tur att jag har fler än en tandborste. Det mesta luktar målafärg och gör det inte det är det med all säkerhet lacknafta som kittlar näsborrarna. Det är kaos, men det är vägen mot något större.
Jag är trött på att inreda, trött på att trampa på småskruv när jag vaknar, trött på att ha hinderbana i hallen, trött på att hjärnan aldrig får vila, den går konstant på högvarv.
Inte långt kvar dock, golv är lagda, dörrar, golv och liser är måladem garderoben har börjat fyllas av mina kläder, endast köket som vi inte rörst, som fortfarande inte har fått min stämpel på sig (eller ska jag säga vår stämpel?).
Det surfas efter de snyggaste stolarna, letas priser på golv och soffbord, vilka lakan är snyggast? varför blev dörren knottrig när vi målade den?
Snart är det över, då får vi bara vara....vilket är allt vi längtar efter just nu.
J åker på turne på måndag, till UK, tills dess är det sagt att det ska vara klart, då ska bord och stolar vara på plats, byggdammet ska vara bortstädat, mina saker ska stå i badrumsskåpet och kylskåpet ska vara välfyllt, precis som frysen....klarar vi det?



Juni

det händer så mycket i mit liv, stort som smått. Jag borde kanske berätta, skriva ett långt kryptist inlägg som bara de väl invigda förstår. Mitt liv rusar framåt, och det som tidigare skedde på tio år sker nu på ett. Det är magiskt!

Jag berätter mer när tiden tillåter det, tror inte så många fortfarande läser vad jag skriver, men det kvittar, den är till för mig ändå....


puss på er 05.00 ringer klockan imorgon....dags för sömn!

Till Lella

Vi lever i vår egen värld
Där går vi långt och benen bär
Allt vi behöver det finns där
Vi lever i vår egen värld

Och jag känner mig så trygg hos dig
Jag känner att du älskar mig
För när du säger det så tror jag dig
Jag känner mig så trygg hos dig

Och jag går med dig överallt
I sommarsol och vinterkallt
När tankarna tar över allt
Jag går med dig överallt

Om hösten hittar hit igen
Då håller vi ihop min vän
Ja då lever vi för sommaren
Om hösten hittar hit igen

Ja du behöver inte säga nått
När tiden flytt och åren gått
Om det blivit som dom förutspått
Ja du behöver inte säga nått

Men om du längtar hem nån dag
Och saknar nått precis som jag
Då leder vägen dit den ska
Om du längtar hem nån dag

Nej du behöver inte säga nått
När tiden flytt och åren gått
Om det blivit som dom förutspått
Du behöver inte säga nått


("Till Hiva" - Melissa Horn)